Close

Search

Bij Robinson leggen we de lat graag hoog.

Dus stellen we ons altijd ten doel om voor jou het beste paar schoenen te maken. Iedere dag opnieuw. Die garantie kunnen we geven omdat we uitsluitend werken op basis van ambachtelijk maatwerk. Maar, we kunnen pas aan de slag als we mogen werken voor én met een consument die oog heeft voor kwaliteit. Jij de wensen, wij de handjes; het is de ultieme samenwerking.

 

 

 

Robinson staat voor kwaliteit en een lange levensduur.

Wij maken herenschoenen voor de echte liefhebber. Vanaf de oprichting in 1924 kun je Robinson zeker bestempelen als vooruitstrevende producent van herenschoenen. Reclame uitingen als prachtige posters en spannende boekjes van Mr.Robinson spreken nog steeds tot de verbeelding. Veel is veranderd in de jaren maar ook vandaag hechten wij nog veel waarde aan vakwerk en kwaliteit, daarom zetten we dit oer Nederlandse schoenenmerk opnieuw op een voetstuk. Zie het maar als een ode aan het ambacht, maar dan wel in een hedendaags jasje.

Hip en trendy

Jouw unieke schoenen volgens de laatste mode

Geen twijfels

Maak een keuze uit 5 modellen, 12 kleuren en 3 breedtematen

Uitzonderlijke kwaliteit

Het beste leer en het vakwerk van de meesterschoenmaker

Kies voor het gemak

In slechts enkele minuten klaar met de bestelling

Snelle levering

Gratis verzending binnen 14 werkdagen!
“Ik kon nooit op nette schoenen lopen, dus ik ging altijd op sneakers over straat. Maar ja, als je gaat trouwen, dan is dat natuurlijk geen optie. Robinson bood voor mij uitkomst. Mooie, eigentijdse schoenen en ze sloten perfect om mijn voeten. En met veters in de kleur van de trouwjurk van mijn echtgenote. Robinson heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de mooiste dag van mijn leven!”
Back to Top