Close

Search

Stel in vijf stappen jouw eigen schoenen samen!

Onze schoenen worden zorgvuldig met de hand gemaakt van de beste materialen over onze eigen leesten. Je hoef je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit en pasvorm. Het enige dat jij moet doen, is een aantal keuzes maken: welk model gaat het worden in welke maat en hoe moet het worden afgewerkt

Is urenlang zoeken naar een paar schoenen niet aan jou besteed? Dan ben je bij Robinson aan het juiste adres. We bieden namelijk een helder overzicht van onze modellen. Kies het model dat het best bij jou past en vervolgens lopen we in een aantal stappen langs jouw specifieke wensen. En uiteindelijk presenteren wij jou het perfecte paar schoenen.

Jouw schoenen

Jouw unieke schoenen

Geen twijfels

Maak een keuze uit 5 modellen, 12 kleuren en 3 breedtematen

Uitzonderlijke kwaliteit

Het beste leer en het vakwerk van de meesterschoenmaker

Kies voor het gemak

In slechts enkele minuten klaar met de bestelling

Snelle levering

Gratis verzending binnen 15 werkdagen!
“Ik kon nooit op nette schoenen lopen, dus ik ging altijd op sneakers over straat. Maar ja, als je gaat trouwen, dan is dat natuurlijk geen optie. Robinson bood voor mij uitkomst. Mooie, eigentijdse schoenen en ze sloten perfect om mijn voeten. En met veters in de kleur van de trouwjurk van mijn echtgenote. Robinson heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de mooiste dag van mijn leven!”
Back to Top